GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €100,- | FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS FROM €100,- AND ABOVE

Cart

No products in the cart.

Veelgestelde vragen

algemene vragen

Alle vragen kunnen gemaild worden naar: info@seasonal-guide.com. Wij zullen binnen 24 uur een antwoord geven per mail of telefoon. 

Seasonal Guide rekent over het algemeen een standaard verzendtarief binnen Nederland. Brievenbuspost is altijd €4,95. Bestellingen boven de €100,- worden gratis bezorgd.

Wij doen ons uiterste best om je bestelling binnen 1 werkdag te verwerken en de volgende ochtend te versturen. In drukkere periodes zoals de feestdagen kan het iets langer duren. Wanneer je bestelling voor 16:00 bij ons binnen is, kunnen wij het dezelfde dag versturen.

Wanneer jouw pakketje wordt verstuurd en deze de eerste scan krijgt op het sorteercentrum van PostNL, ontvang je een email met jouw track and trace code. 

 

Ja, dat kan. In het bestelproces heb je de mogelijkheid om een ander afleveradres in te voeren. Wij zorgen ervoor dat je bestelling naar het opgegeven adres wordt verzonden. Je kunt op deze manier dus ook een product als cadeau bij iemand laten bezorgen.

Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent over ons service of product. Stuur een email naar: info@seasonal-guide.com. Vermeld je factuurnummer, contactgegevens, onderwerp klacht en een korte beschrijving. 

Wij helpen je dan graag verder.

 

Wij hebben veel verschillende betaalmethodes waarmee je jouw bestelling kunt betalen. Dit is iDeal, Klarna, Paypal of Creditcard.

Ja dat kan. Lees op deze pagina de verdere instructies: Verzending en Retour.

Als je een kortingscode of cadeaubon hebt, kan je deze invoeren in de shoppingbag of bij de afreken pagina.  Ben je de code vergeten in te voeren, dan kunnen wij deze niet meer met terugwerkende kracht toepassen voor je.

It is possible to ship your order to other countries. Please send an email to us, so we can provide the exact shipping costs for your international order.

Over Seasonal guide

Momenteel is de Seasonal Guide beschikbaar in het Nederlands en Engels. 

Jazeker! Wij waarderen een review op de website en reposts op alle social media kanalen enorm! Je komt dan tevens in aanmerking voor een klein cadeautje als beloning.  

Jazeker! Stuur je aanvraag/verzoek naar: info@seasonal-guide.com

Chat openen
1
LIVE CHAT
Waarmee kan ik u helpen?