GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €100,- | FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS FROM €100,- AND ABOVE

Cart

No products in the cart.

Disclaimer

 

Disclaimer

Door Seasonal-guide.com en alle inhoud gemaakt door Seasonal Guide te bekijken of te gebruiken (“wij”, “ons”, “onze”, “onszelf”), inclusief maar niet beperkt tot video’s, blogposts, producten, gratis werkbladen, e-mails, sociale media en / of webinars (gezamenlijk “Website”), gaat u akkoord met deze Disclaimer, ongeacht of u deze al dan niet hebt gelezen.

Bedoeld voor Educatieve en Informatieve doeleinden.

Het doel van deze website is om te leren en informeren. De website is op geen enkele manier bedoeld als professioneel advies of begeleiding. Seasonal Guide aanvaardt geen aansprakelijkheid voor uw persoonlijke activiteiten tijdens het raadplegen van deze Website.

Financiële Begeleiding

Wij zijn niet en vertegenwoordigen onszelf niet als financiële adviseurs. Informatie over financiën op deze website wordt niet verstrekt als professioneel financieel advies of begeleiding. Seasonal Guide is niet aansprakelijk voor enig financieel verlies of schade opgelopen of het ontbreken van financieel gewin opgelopen tijdens het raadplegen van deze Website.

Gezondheidsrichtlijnen

We vertegenwoordigen onszelf niet als medisch adviseurs. Informatie met betrekking tot gezondheid op deze website wordt niet verstrekt als professioneel medisch advies of begeleiding. Seasonal Guide is niet aansprakelijk voor het volgende: lichamelijk, geestelijk of emotioneel letsel; of gebrek aan verbetering in gezondheid of welzijn.

Geen Garanties

Ons doel is om u te inspireren en in staat te stellen uw droomleven te creëren, maar bepaalde resultaten kunnen we niet garanderen. We moedigen u aan om de educatieve en informatieve bronnen van de website te gebruiken om u te inspireren en in staat te stellen actie te ondernemen, maar u gaat ermee akkoord dat er geen garantie is voor uw gewenste resultaten.

Reviews

De gepresenteerde reviews (getuigenissen) zijn afkomstig van daadwerkelijke gebruikers en kijkers van deze website. Ze worden niet gepresenteerd als garantie dat toekomstige gebruikers of kijkers soortgelijke ervaringen of resultaten zullen behalen.

Websites van Derden

Website links van derden zijn geen eigendom van Seasonal Guide.Wij zijn niet aansprakelijk voor uw activiteiten op websites van derden. U bent verantwoordelijk voor het naleven van de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van die websites.

Auteursrecht

Aan de op onze website gepubliceerde informatie kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Informatie op onze website kan door ons worden gewijzigd zonder voorafgaande aankondiging. Wij houden ons aanbevolen voor suggesties of commentaar.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd. De auteursrechten liggen bij Seasonal Guide. Informatie van onze website (waaronder maar niet uitsluitend tekst, presentaties, illustraties, foto’s en geluid) mag niet anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik worden gekopieerd en opgeslagen. Zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming is het niet toegestaan (de inhoud van) deze website op een andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is verboden de inhoud van de site te wijzigen.

Tenzij anders aangegeven, zijn alle handelsmerken, slogans en logo’s die op onze website staan, al dan niet geregistreerde, merken en/of handelsnamen eigendom van Seasonal Guide.

Chat openen
1
LIVE CHAT
Waarmee kan ik u helpen?