GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €100,- | FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS FROM €100,- AND ABOVE

Cart

No products in the cart.

Ben jij toe aan een welverdiend relax momentje?

Laat je niet gek maken door de dagelijkse stressmomenten.  Zelfs als je het druk hebt zijn er manieren om even plaats te maken om een moment voor jezelf pakken. Peil of jij toe bent aan een welverdiend relax momentje.  Neem de tijd om even op te laden en kom er ontspannen uit! 

MUZIEK

Kies voor muziek met een continu ritme als je wilt ontspannen. Wetenschappers hebben door middel van onderzoek  bekijken wat het effect is van muziek op het stressniveau. De reden dat mensen ontspannen door rustgevende muziek, komt doordat je hartritme zich aanpast op een ritme. Luister je dus naar rustige muziek, dan kan dit ervoor zorgen dat je hartritme daalt. Perfect dus als je na 6 koffies je hartritme intens hebt doen stijgen!

TEKENEN

Als je aan het tekenen bent of aan het kleuren, Zet je je verstand op nul en gaat al je  aandacht uit naar waar je op dat moment mee bezig bent. Dit is helemaal niet ingewikkeld, maar het vraagt wel je volle aandacht. Hierdoor Kun je makkelijk ontspannen en parkeer je alle stressvolle gedachten even achter in je Brein.

MINI BREAKS

Het is nergens goed voor om je hele dag vol te proppen met taken en afspraken. Het is niet de bedoeling dat je van de ene naar de andere afspraak moet rennen.  Niet op je werk, maar ook niet in je privéleven. Het beste is om  Het beste is om na elke afspraak of klus even te pauzeren. Dit zorgt ervoor dat je de spanning even kan afbouwen en laten afzakken. Hierdoor kom je in de mogelijkheid om weer nieuwe energie op te doen/ te creëren. Je zult zien dat je uiteindelijk productiever en gemotiveerd blijft in tegenstelling tot RAMBO all DAY. 

RELATIES

Neem de tijd voor je familie, vrienden en je partner. Het is belangrijk en heel waardevol dat je mensen om je heen hebt die om je geven. Deze mensen staan je bij in stressvolle situaties en helpen je om weer te ontspannen. Soms zie jij zelf door de bomen het bos niet meer, maar je naaste kunnen je dan simpelweg voorzien van een korte en krachtige peptalk.  Dit zorgt ervoor dat je weer nieuwe energie en perspectieven krijgt. 

OFFLINE

Volgens onderzoek van de British Psychological Society is de mobiele telefoon een enorme stressfactor! Niet zozeer het apparaat zelf, maar het feit dat we het gevoel hebben dat we de hele dag ons telefoon ‘moeten’ checken veroorzaakt stress. De drang om 24/7 op de hoogte te willen blijven van wat er allemaal voorvalt in ons sociale leven.  Om een rustmomentje optimaal te benutten is het dan ook raadzaam je mobieltje tijdelijk even op te bergen.

Pak jouw Seasonal Guide planner of dagboek erbij en neem even een schrijf-, lees- of droom-momentje voor jezelf.

Volg de social media kanalen voor meer inspiratie en motivatie: Instagram, Facebook & Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Chat openen
1
LIVE CHAT
Waarmee kan ik u helpen?