GRATIS VERZENDING BINNEN NEDERLAND VANAF €100,- | FREE SHIPPING IN THE NETHERLANDS FROM €100,- AND ABOVE

Cart

No products in the cart.

About

over
SEasonal guide

Als je deze gids in handen hebt, zul je vrijwel zeker positieve veranderingen willen aanbrengen en de kwaliteit van je leven willen verbeteren. Deze gids bied je een stappenplan voor een ideaal leven en persoonlijke ontwikkeling.

De onderwerpen in jouw gids zijn zorgvuldig geselecteerd en onderzocht. Ze stimuleren o.a. je persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, succes en geluk. Verder bevat jouw Seasonal Guide ook spiekbriefjes over jezelf, interessante weetjes, feitjes en ‘friendly reminders’ om altijd met je mee te dragen. Je mag dit toepassen op jezelf of zelfs op andere vrouwen in jouw omgeving.

Seasonal Guide Productfoto. Alles in een gids voor vrouwen. Planner & Zelfhulpboek.

persoonlijke
ontwikkeling

De levensboom staat symbool voor wijsheid, bescherming, kracht, overvloed, schoonheid, verlossing, persoonlijke groei, ontwikkeling en evenwicht in jouw leven. 

De drie belangrijkste elementen van een boom: de wortels, de stam en de takken. Deze staan parallel aan de menselijke ontwikkeling van de BODY, MIND & SOUL.

Dit zijn de 3 belangrijkste elementen die invloed hebben op het functioneren van een mens. Welk seizoen van het jaar het ook is, jouw Body, Mind en Soul willen gekoesterd worden.

MIJN VERHAAL

Mijn doel met het schrijven van dit werkboek is om vrouwen te helpen tijdens de verschillende veranderingen in hun leven. Ik heb persoonlijk veel moeilijkheden ervaren in mijn verschillende levensfases. Ik stelde niet de juiste vragen, wist niet waar ik de antwoorden zoeken moest om de toenmalige problemen op te lossen en beschikte niet over de juiste kennis.

Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik met alles in mijn leven genoegen nam met minder: werk, sociale connecties, doelen, ambities, zelfliefde en ga zo maar door. Tijdens deze periode kwam ik erachter dat ik met alle onderzoeken en kennis veel verzamelstukken creëerde: 50 losse notities, 2 zelfhulpboeken die ik overal mee sjouwde, 3 agenda’s, 2 dagboeken, logboeken, notitieboeken (om mijn doelen op te schrijven) en dit zorgde voor een openbaring.

Het ontwerpen en uitbrengen van een levensboek die werkelijk alles bevatten. Alle belangrijke onderwerpen die waardevol waren voor mijn persoonlijke ontwikkeling, mentale en lichamelijke gezondheid, meer grip en controle met een planner, logboeken, zelfevaluatie formulieren en zelftherapie d.m.v. een dagboek.

Chat openen
1
LIVE CHAT
Waarmee kan ik u helpen?